Een nieuwe campagne met mezelf als zowel donateur als ontvanger. En zoals de naam al verraadt gaat het om een schop om de motor op gang te krijgen. Zoals dat vroeger ging als iets niet werkte. Gewoon een harde dreun en voila. Tegenwoordig beschadig je allerlei iele electronica of vliegen de toetsenbord knopjes je om de oren (in mijn geval dan).

Nudge – Verander mijn ochtendroutine. Maak een wandeling zonder hond.

Duw – Smeer een beetje olieverf op een palet. Alleen maar om te ruiken, de rest gaat vanzelf, is het idee.

Klap – Ik bedenk samen met Odile in bad dat ik een bepaald doel moet bereiken. Als beloning mag ik iets geweldigs voor mezelf kopen zoals een hele dope jas met allerlei gouden toethaspels er aan. Als je me langer kent dan weet je wat ik bedoel*.
Als ik het niet voor elkaar krijg vanwege lamzakisme dan gaat het geld in plaats van naar een jas met toethaspels naar de verkiezingscampagne van Donald Trump.

My thanks. The best thanks.
Some of the best thanks ever given.

NEEEEEEEEEEEE!!!

Dus als je me binnenkort niet in zo’n jas ziet lopen en Trumptard wint de re-elections dan weet je waarom.

KICK(en) – Ik krijg een muurschildering te doen in Amsterdam op een muur van 7 X 4m (schuin afgesneden door een trap). Een koor heft gezang aan op de achtergrond van het colosseum. 2 tot 3 weken elke dag het huis uit om te schilderen met als beloning een onwijs goed schilderij. En ik krijg nog geld ook en foto’s om te delen op Instagram (volg mij op instastalker 🙂 voor een verfblik achter de schermen)
Keep you posted.

*Onlangs realiseerde ik me dat ik al sinds mijn 20ste jaar flamboyante uniform jassen draag. Sinds ik in Schalkwijk in een rijtjeshuis woon, zucht – wat een burgerlul, draag ik ze niet meer. Tijd voor verzet! Exit burgerlul (BEXIT dus) enter Herman- kunstenaar/ ex-kraker/ muziekproducent/ vette deco maker. Ik heb zo’n jas gewoon nodig snappez vous?

Comments are closed.