Het zal niemand (IEDEREEN!!!) ontgaan zijn dat ik moeite heb met regelmatig blogs posten of video’s of instagram berichten of brieven of rooksignalen of vliegtuigen met zo’n banner. Deze keer heb ik echter een legitieme reden. Data verplaatsen naar een stervende schijf was de oorzaak. Het gevolg was dat ik er ongeveer een week over deed om alles weer te her installeren.  Ik ben helaas ook wat videowerk kwijt geraakt in het proces.

funeral Waarom zijn er zoveel vragen
Waarom is er zoveel pijn
Waarom zijn er zoveel bestanden
Die nu niet meer toegankelijk zijn
Een reguliere harde schijf is van ons heengegaan,
inmiddels reeds gedegradeerd als back-up schijf,
een paperweight tussen de solid states,
een bewaarder van DATA

SATA/32MB CACHE WD10EALX

zo’n 10 jaar geleden
te Thailand 27 september 2021
te Haarlem

Het achteloos in de prullebak flikkeren van onze SATA/32MB CACHE WD10EALX heeft inmiddels plaats gevonden in Herman’s atelier in bijzijn van al mijn andere gebruiksvoorwerpen. Het concoleanceregister is geopend.

Mijn as afgespoeld & mijn rouwkleed afgedaan

.. het is weer tijd om verder te gaan. (snif snif.. wat een prachtig gedicht)

Helaas heb ik door hoepels moeten springen om mijn hele systeem weer vers te installeren. Nieuwe SSD, usb stick en 100.000 wachtwoorden invoeren voor al m’n plugins,

maar…

toen ik mijn perfect functionerende samsung SSD ter vervanging aanbood aan SAMSUNG werd ik met een kluitje-slap-lulverhaal het riet ingestuurd. Gelukkig bleek de error ergens anders te zitten en kon ik heel lichtvoetig die eikels van de klanten “service”(?) de digitale middelvinger presenteren zonder de negatieve bijwerkingen van een kapotte SSD die niet vervangen wordt.

klantenservice Zegt zij…[Met roddelstem terwijl je je schouders per woord links en rechts heen weer laat schudden: Jaaah dit en dat. Ennuh, volguns ons siesteem heb ju juh scheif gekocht in ameeriekaah en daarom kunnen wu juh daar alleen helluppuh. Duzzuh, stuur hem daar maar naartoe/] 
[Met de aller redelijkste stem die je alleen hoort bij vriendelijke volwassenen in kinderfilms] .. Maar mevrouw.. Ik heb dezen harden schijf gewoon in Nederland gekocht, heur..
Jaah en dit en dat en zus en so!! Juh moet maar naar die winkel toe
Hah hah jij onaardig persoon. Mijn SSD was helemaal niet ter zielen, heur. Ik ga iedereen vertellen dat SAMSUNG garantie niet verder gaat dan een mooie glimmende sticker op de verpakking. Ik ga nu lekker achterover zitten terwijl jullie je verkoopcijfers zullen zien kelderen dankzij mijn negatieve ervaring.

Comments are closed.