19 APRIL

Nadat Poetin als straf voor de Nederlandse sancties een kille oostenwind over ons land liet gieren (maar hey! Onze gesanctioneerde witteboorden witwascriminelen lieten al je miljarden toch gewoon ongemoeid in het belang van handelsrelaties?!! Ik bedoel. Wat de fuck Vladimir!)  is nu eindelijk de lente voor de 2e keer aangebroken. Tijd om weer mijn uitrusting op mijn schouders te hijsen en onder het verborgen gesternte mjin penseeltjes te laten wapperen terwijl ik al stuntelend tracht er een video van te schieten.

HET IS NIET GELUKT

De video dan. Het schilderwerkje is wel geslaagd. Kenners van Groenendaal zullen zich achter de oren krabben en zich afvragen aan welk meer ik geschilderd heb maar ik heb gewoon met de nodige artistieke vrijheid de overkant van dat hondestrandje weg gelaten. Dat maakt er een veel rustiger schilderijtje van.

Locatie

Groenendaal aan zee Groenendaal aan Zee. Olieverf op Paneel. 25X22 Cm
Geschilderd op locatie  Groenendaal – Heemstede 19-04-2022

€ 565,- (inc verzending en BTW)

Schilderijen worden persoonlijk door Herman verstuurd. Neem contact op wanneer u interesse heeft

Comments are closed.