1 APRIL

K(fl)ikker in je bil!! Die er nooit meer uit wil. Buiten deze vervelende kikker is het ook nog eens het begin van de maand April. Zoals jullie natuurlijk al lang weten heb ik mijn expositie in de maanden April en Mei bij Wolkers in Haarlem. Hardstikke leuk. Eindelijk de kans om mijn geweeeeeeldige werken eens in het echt te bewonderen ( en aan te schaffen).

Ik vier de opening van mijn expo met een gezwellige vrijdagmiddagborrel, een VRIMIBO. Steunpilaren van de nederlandsche maatschappij weten wél wat dat is.  Ik zou het heel leuk vinden als jij er ook bij bent. Nu denk je wellicht “ja eh, hoe weet jij nou wie jouw shit leest? En dat klopt. Ik heb eigenlijk geen idee. Ik weet niet eens of m’n moeder dit leest. Maar als je dit leest dan ben je bij deze uitgenodigd voor de opening.

Laat ik niet om de hete brei heen draaien. Iedereen heeft zo nu en dan een steuntje in de rug nodig.  Voor mij is dit een stap in de goede richting. Na wat moeizame jaren voelt het als een belangrijk moment. Dus als je me een warm hart toe draagt dan kom je naar deze opening en dan maken we er een feestje van.

17:00 tot 19:00

Comments are closed.